Over ons

Stichting Podium Neede zet zich in voor het zo laagdrempelig mogelijk aanbieden van een theaterzaal, de Dr. Van Gellicumzaal, voor de gemeente Berkelland in zijn geheel en de Needse gemeenschap in het bijzonder.

De theatervoorziening van de zaal is bijeengebracht door de Needse samenleving. In deze theaterzaal krijgen lokale verenigingen, culturele activiteiten en een bescheiden professioneel theaterprogramma een plek.

De Dr. Van Gellicumzaal is onderdeel van het gebouw van Het Assink Lyceum in Neede en heeft 200 zitplaatsen. De zaal heeft een vlakke vloer en een uitschuifbare tribune, waardoor deze ook uitermate geschikt is voor bijv. concerten, presentaties, workshops en muziekuitvoeringen.

De zaal wordt in praktisch opzicht geheel geëxploiteerd door de vrijwilligers van Stichting Podium Neede. Onze vrijwilligers zijn ingedeeld bij facilitair, techniek en programmering. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Is dit iets voor jou, stuur dan een e-mail naar info@podiumneede.nl.

Stichting Podium voor Neede is sinds 1 januari 2016 door de Belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling en culturele instelling. Op de contactpagina vindt u hierover meer informatie.

Veelgestelde vragen

U kunt uw tickets online bestellen. Hiervoor moet u eenmalig een account aanmaken. Kijkt u hier voor onze privacyverklaring wat wij met uw persoonlijke gegevens doen. U kunt uw tickets ook nog steeds bij Tabakorie Rona in Neede kopen zoals u van ons gewend bent. Tickets zijn eveneens, vanaf een uur voor aanvang van de voorstelling, aan de zaal te koop. Let op, u kunt aan de zaal niet met uw pinpas betalen.

Bent u uw ticket vergeten of verloren, dan verstrekken wij (onder voorbehoud) op de avond van de voorstelling een duplicaat ticket.

Wilt u uw ticket annuleren, dan kan dit. Stuurt u daarvoor een email naar info@podiumneede.nl of neem telefonisch contact met ons op (telefoonnummer 0653769661).

U kunt uw ticket tot uiterlijk 48 uur voor aanvang van de voorstelling annuleren. Hieraan zijn annuleringskosten verbonden van EUR. 1,50 per ticket. Wij restitueren u uw aankoopbedrag
minus de annuleringskosten.

Onze voorstellingen zijn rolstoeltoegankelijk. Er zijn echter een beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers in onze zaal. Wilt u hiervan gebruik maken, dan dient u dit bij uw reservering aan te geven.

Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Voor aanvang van de voorstelling is er koffie en thee verkrijgbaar. In de pauze en tot een uur ná de voorstelling kunt u een drankje kopen bij onze bar.
Stichting Podium voor Neede is niet aansprakelijk voor verlies en/of schade aan uw eigendommen.

Bent u te laat en is de voorstelling al begonnen, dan heeft u geen toegang tot de zaal. Dit om de voorstelling niet te verstoren. U kunt na de pauze uw plaats in de zaal innemen.

Tijdens de voorstelling verzoeken wij u uw mobiele telefoon uit te schakelen of op stil te zetten.

Het maken van beeld- en geluidopnames van de voorstelling is zonder toestemming niet toegestaan.

De garderobe is gratis en onbewaakt. Gebruik ervan is voor eigen risico.

Een andere vraag?